Te-ai intrebat vreodata de ce ai nevoie de atat de mult timp pentru a obtine ceea ce vrei?

Nu e din cauza ca nu iti doresti suficient!

Nu e din cauza ca nu esti suficient de inteligent!
 
Nu e din cauza ca nu esti suficient de merituos!
 
Nu e din cauza ca soarta iti este potrivnica!
 
Nu e din cauza ca altcineva ti-a luat locul!
 

Afla motivul prin participarea la cel de-al doilea grup din cadrul proiectului de cercetare in dezvoltarea personala, proiect demarat in ianuarie 2015. 

Proiectul a luat nastere in urma unei intalniri pe care am avut-o cu Neale Donald Walsh in august 2014 si vine in intampinarea celor care isi doresc o imbunatatire/schimbare in viata lor.

De aceea, proiectul urmareste obtinerea si mentinerea unor rezultate reale in viata personala si profesionala, prin implementarea unor cuvinte, ganduri, concepte, tehnici si teorii, precum si prin tehnici de gestionare si interpretare a emotiilor; vezi pareri cursanti din grupa pilot.

Grupul va cuprinde maxim 13 participanti. 

Proiectul se va desfasura pe parcursul a trei luni, respectiv iunie-august  2015, si este structurat in sase module in care participantii vor beneficia de:

- doua module teoretice,

- trei module de identificare obiective/dorinte individuale, identificare actiuni specifice de realizare a dorintelor personale precum si modalitati de implementare a actiunilor, 

- doua sedinte individuale de life coaching

- un modul de stabilire concluzii, cuantificare rezultate.

Urmeaza sa ne intalnim cu o frecventa bilunara si pe 06.06.2015 va avea loc o prima intalnire de cunoastere si prezentare in detaliu a acestui proiect. Vezi locatia.

Tariful de participare este de 100 ron/modul.

 

Pentru inscriere, descarca cererea [aici] si trimite-o la ads de email: coaching@consiliereph.ro

 


Te astept cu drag,

Valentina